Facebook

Talentum

adomány

  Igazolás minta adományozásról

  A cégek adományozásáról a civil szervezeteknek igazolás formájában kell nyilatkozniuk. Ez teszi lehetővé, hogy az adományozó kedvezményt érvényesítsen a saját adózásában. Rendelet határozza meg, hogy mit kell tartalmaznia az igazolásnak. Ezt figyelembe véve állítottunk össze egy mintát, amely a korallos fejlécet a szervezet fejlécével kicserélve használható forma az éves adományozás igazolásához.

  Adományszervezés

  Összegyűjtöttük, amit az adományszervezésről tudni érdemes. Az adományszervezés alapfogalmai, az adományszervezés típusai és azokat jellemző sajátosságok, az adózási területet érintő szabályok, valamint az adóigazolás tartalma is megtalálható az összeállításban, amely felhívja a figyelmet a civil szervezetek egy fontos forrásteremtési lehetőségére. Az adományozás kultúrájának meghonosításában feladata van minden érintett szervezetnek, hogy a szabálykövető, átlátható és sokszínű adományszervezés során az adományozók nyitottá váljanak további társadalmi adományozásra.

   

  Forrásteremtés pályázati pénz nélkül

  Mi van akkor, ha nem nyer a pályázatunk, de egy adott programot mégis szeretnénk megvalósítani? Nos, akkor is van megoldás. Néhány tippet adunk arra vonatkozóan, hogy milyen költségek mivel helyettesíthetők, mit hogyan tudunk adományok formájában megszerezni, hogy egy tervezett és a szervezet küldetését szolgáló program megvalósulhasson. Talentum Chit Chat; aki kérdez: B. Balogh Edit, aki válaszol: Zsivkovitsné Gyenes Krisztina.