Facebook

Talentum

  Szakmai anyagok felhasználása

  Kedves Tudástárban Szemezgető!

  A weboldalon található szakmai leírások, sablonok, vizuális anyagok azért készültek, hogy bármikor visszakereshető és visszanézhető formában elérd, ha éppen az adott témában van szükséged segítségre.

  Érdemes időről időre visszatérni az oldalra, mert rendszeresen új tartalmakkal gazdagítjuk a szakmai anyagokat és az online workshopok előadásainak videói is felkerülnek pár nappal később az oldalra. Ne feledd, nincs felesleges információ, de lehet, hogy most éppen nincs rá szükséged. Viszont adódhat olyan élethelyzet, hogy éppen sürgősen kell valami, ami nálunk megtalálható, ezért tartjuk fontosnak, hogy állandóan elérhetők legyenek a tartalmak.

  Ha szeretnéd gazdagítani dokumentumokkal, jól használható sablonokkal a gyűjteményt, vagy éppen egy jógyakorlat leírásával szeretnél hozzájárulni a közös tudásmegosztáshoz, akkor kérlek, hogy küld el nekünk a korallklub@talentumonkentes.hu oldalra. Moderátorunk felveszi a kapcsolatot veled és hamarosan kikerül az oldalra, közkincssé válik.

  Fontos számunkra, hogy mind a Faceboook csoportban, mind a tudástár felhasználásában olyan viselkedést alakítsunk ki, amely mindenki számára biztonságos és inspiratív tanulási közeget hozzon létre. Kérjük ezért, hogy olvasd el és tartsd be az etikai szabályzat iránymutatásait!

   

   

  ETIKAI SZABÁLYZAT A KLUBTAGSÁGHOZ