Facebook

Talentum

Jógyakorlatok

    A KIFE által működtetett senior foglalkozás célja a seniorok fizikai, lelki és mentális egészségének megőrzését elősegítő képzési, fejlesztési, kulturális és szabadidős programok megvalósítása. A tapasztalatok szerint évente 12 másfél órás foglalkozás szükséges ahhoz, hogy az idős személy fizikai és mentális állapotán javulás, de legalábbis romlás ne legyen észlelhető. Erre készíti fel a KIFE a foglalkozás vezetőket.

    A közösségi média felületen létrehozott csoport a kisváros és vonzáskörzetében élőket segíti, együttműködésre, egymás támogatására serkenti, valamint karitatív, település- és közösségfejlesztő, környezetrendező jellegű összefogásoknak ad teret. A csoportban lehet kérni és felajánlani segítséget, adományt magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek, szervezeteknek, egyházi felekezeteknek.

    Akkor ajánljuk a jógyakorlatot, ha szeretnéd az online felületeket kihasználni a közösség építésére, fenntarthatósági kérdésekre.

    Szép példát láthatunk Szegváron a civil összefogás újjáélesztésére, erősítésére, az erőforrás koordinációra, a függetlenség megőrzésére, települési példamutatásra. A helyi közösség tagjai képesek önállóságuk (szuverenitásuk) egy részéről lemondani a közösség érdekében.

    Akkor ajánljuk a jógyakorlatot, ha szeretnéd a településed közösségét erősíteni, újjáéleszteni.